Rotary Sofia | РК София проведе медицински прегледи в община Елена и среща с приятелите от РК Елена
1000
post-template-default,single,single-post,postid-1000,single-format-standard,everest-forms-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

РК София проведе медицински прегледи в община Елена и среща с приятелите от РК Елена

РК София проведе медицински прегледи в община Елена и среща с приятелите от РК Елена

     За поредна година под ръководството на д-р Иван Ценов, на 18 ноември 2022 г. бяха проведени медицински прегледи на педагогическия състав на СОУ „Иван Момчилов“ в град Елена. На следващия ден прегледите продължиха и в НЧ „Наука-1900“ село Марян, за което РК София получи благодарствен адрес.

    Наред с тази благородна мисия в район, в който най-близкото лечебно заведение е на повече от 40 км, не бе пропусната възможността за приятелска среща на членове от РК София и РК Елена. За всички участници беше приятно да прекарат вечерта заедно с нашия почетен член Васил Петров, който поздрави всички присъстващи с няколко популярни песни. Своят музикален талант показа д-р Иван Ценов.

Пребиваването в общината беше съчетано с посещение на исторически забележителности – къщата на Иларион Макариополски, Камбуровия хан, Даскалоливницата и църквата „Свети Никола“. В приятна обстановка бяха дегустирани вината на изба „Марян“.